Sta. Susanna posa en marxa la xarxa municipal d’infància i adolescència en risc.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’Ajuntament de la localitat ha posat en marxa aquesta xarxa amb l’objectiu de prevenir situacions de risc i millorar la qualitat de l’atenció que han de rebre els menors. Des que es va incorporar a la plantilla municipal una Educadora Social, s’ha detectat la necessitat de constituIr aquesta Xarxa, que s’ha fet molt útil en una època de crisi econòmica i que ha ajudat que es detectin més casos de risc social.

L’ajuntament explica que la xarxa potenciarà un treball transversal entre diferents agents implicats en l’adolescencia i la infantesa, com ara l’ institut, les escoles, la Llar d’Infants, el Dispensari mèdic, el pediatre, la Policia Local, entre d’altres.

Gràcies a aquest nou ens, es podran detectar i prevenir situacions de risc social, es crearan nous recursos per a la infància i la joventut, es potenciaran els Serveis Socials, i es donaran pautes d’intervenció per a les noves realitats familiars, com ara les famílies monoparentals o les reconstituïdes.

Des de la xarxa, també es potenciaran espais d’intercanvi de coneixements entre professionals i es promouran polítiques i actuacions adreçades a aquests col·lectius, amb la qual cosa s’aconseguirà optimitzar el temps i els recursos dels serveis que hi intervenen.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics