Sta. Susanna posa en marxa la xarxa municipal d’infància i adolescència en risc.

 

L’Ajuntament de la localitat ha posat en marxa aquesta xarxa amb l’objectiu de prevenir situacions de risc i millorar la qualitat de l’atenció que han de rebre els menors. Des que es va incorporar a la plantilla municipal una Educadora Social, s’ha detectat la necessitat de constituIr aquesta Xarxa, que s’ha fet molt útil en una època de crisi econòmica i que ha ajudat que es detectin més casos de risc social.

L’ajuntament explica que la xarxa potenciarà un treball transversal entre diferents agents implicats en l’adolescencia i la infantesa, com ara l’ institut, les escoles, la Llar d’Infants, el Dispensari mèdic, el pediatre, la Policia Local, entre d’altres.

Gràcies a aquest nou ens, es podran detectar i prevenir situacions de risc social, es crearan nous recursos per a la infància i la joventut, es potenciaran els Serveis Socials, i es donaran pautes d’intervenció per a les noves realitats familiars, com ara les famílies monoparentals o les reconstituïdes.

Des de la xarxa, també es potenciaran espais d’intercanvi de coneixements entre professionals i es promouran polítiques i actuacions adreçades a aquests col·lectius, amb la qual cosa s’aconseguirà optimitzar el temps i els recursos dels serveis que hi intervenen.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics