URGENT

Aquesta mitjanit comença la campanya electoral de les municipals.

Compartiu aquesta història

 

Amb la tradicional enganxada de cartells començarà aquesta proper matinada una nova campanya electoral a PLF. Durant 15 dies els 6 partits que es presenten a PLF podran demanar al vot als més de 6600 palafollencs que podran decidir el dia 22 de març la composició del nou Ajuntament de PLF.

El PSC començarà la campanya, com fa 4 anys, fent l’enganxada de cartells a la plaça del Fòrum Palatiolo, després d’una reunió de tots els membres de la candidatura.

CiU enganxarà el primer cartell electoral la plaça de les Valls d’Ax, des d’on començaran a posar la propaganda electoral.

Per la seva banda el PP ha triat la plaça de Joaquim Ruyra per iniciar la campanya. Els populars oferiran cava als assistents a l’enganxada de cartells.

Esquerra començarà la campanya des de les escoles del municipi. Han triat aquesta ubicació per remarcar la importància de l’educació en el seu programa electoral.

Iniciativa no enganxarà cartells avui, i esperarà a demà, després del ple municipal, per col·locar els primers cartells electorals.

PXC és l’única formació que no penjarà el primer cartell al centre de PLF. Ho farà a St. Genís, al voltant de l’església, conjuntament amb la candidatura de la formació a Malgrat.

Fins aquesta propera matinada la llei prohibeix qualsevol tipus d’acte electoral o demanar al vot a la ciutadania. De fet la llei, estrenada aquest any, volia evitar les despeses típiques dels períodes preelectorals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics