RP presenta una plana web especial per a les eleccions municipals.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Avui, el dia previ a l’inici de la campanya electoral, es posa en marxa el web especial que RP ha preparat per fer el seguiment dels comicis a la nostra població. El web oferirà tota la informació referent als comicis, des de les notícies, l’agenda d’actes de campanya, informació de les candidatures i una comparativa diària dels principals eixos programàtics de cada una de les 6 formacions que es presenten a les eleccions.

Ara fa 4 anys, l’emissora ja va habilitar un espai especial a internet, on es va concentrar l’activitat informativa dels comicis del 2007. Aquella plana, operativa només en període electoral, va aconseguir 2.000 visites, que es veuran superades amb escreix pel nou portal ideat per aquesta emissora.

El nou web, que també permetrà visualitzar fotografies de la campanya, es pot consultar des d’avui a través de l’adreça radiopalafolls.cat/eleccions.

Aquesta és una de les iniciatives dels serveis informatius de RP, que cobriran a partir de demà tota la campanya electoral des d’un punt de vista d’observadors i també activament, amb l’organització d’entrevistes i debats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics