Detectat un home que estafa comerços de Malgrat fent revisions dels extintors.

 

La Policia Local de Malgrat de Mar ha identificat i imputat un empresari de 55 anys i veí de Sant Cugat del Vallès per l’estafa de la revisió d’extintors a diferents establiments del poble. L’home ha estat detingut més d’una desena de vegades acusat de delictes d’estafa, coacció, falsedat documental i intrusisme professional.

Els agents de Policia Local van tenir coneixement que una empresa estava realitzant revisions d’extintors en diferents establiments el poble. D’aquesta manera, la Policia Local va començar a investigar per tal de comprovar la veracitat i la legalitat d’aquesta empresa i de les persones que estaven realitzant el servei.

Un cop identificada l’empresa s’ha pogut comprovar que aquesta no disposa de les autoritzacions administratives necessàries per operar en aquest sector i que oferia als clients el servei de revisió i recàrrega d’extintors, a nom d’una altra empresa, que cobrava a un preu molt superior a l’estandaritzat.

Els agents han identificat al titular d’aquesta empresa, que és a més el mateix que duia a terme les suposades revisions dels extintors. Fins el moment, s’han identificat a tres establiments que han estat víctimes de l’engany, els quals no han tingut coneixement de l’estafa fins que han estat advertits per la Policia Local.

Aj Malgrat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics