Detectat un home que estafa comerços de Malgrat fent revisions dels extintors.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La Policia Local de Malgrat de Mar ha identificat i imputat un empresari de 55 anys i veí de Sant Cugat del Vallès per l’estafa de la revisió d’extintors a diferents establiments del poble. L’home ha estat detingut més d’una desena de vegades acusat de delictes d’estafa, coacció, falsedat documental i intrusisme professional.

Els agents de Policia Local van tenir coneixement que una empresa estava realitzant revisions d’extintors en diferents establiments el poble. D’aquesta manera, la Policia Local va començar a investigar per tal de comprovar la veracitat i la legalitat d’aquesta empresa i de les persones que estaven realitzant el servei.

Un cop identificada l’empresa s’ha pogut comprovar que aquesta no disposa de les autoritzacions administratives necessàries per operar en aquest sector i que oferia als clients el servei de revisió i recàrrega d’extintors, a nom d’una altra empresa, que cobrava a un preu molt superior a l’estandaritzat.

Els agents han identificat al titular d’aquesta empresa, que és a més el mateix que duia a terme les suposades revisions dels extintors. Fins el moment, s’han identificat a tres establiments que han estat víctimes de l’engany, els quals no han tingut coneixement de l’estafa fins que han estat advertits per la Policia Local.

Aj Malgrat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics