Lloret, Tossa i Blanes s’uneixen per convertir-se en destinacions turístiques madures

 

Els ajuntaments de les 3 poblacions han signat una acord conjunt per presentar, davant la Direcció General de Turisme, la seva candidatura per accedir a un dels plans de reconversió integral de destinacions madures que atorga la Secretaria General de Turisme del govern estatal.

En principi, hi hauria d’haver un pla d’aquest tipus per autonomia, però a Catalunya, malgrat ser la primera destinació turística d’Espanya, encara no en té cap.

Amb aquest acord conjunt, els tres municipis de la Costa Brava formalitzen la seva voluntat perquè la Generalitat doni suport a la seva candidatura davant el govern espanyol.

Els plans de reconversió són un important instrument de modernització dels municipis, que els permet consolidar un model turístic de futur. Aquests plans, liderats pel govern estatal, estan impulsats, desenvolupats i cofinançats per totes les administracions competents, juntament amb el sector privat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics