CiU vol ser decisiva a PLF per poder solucionar els problemes dels palafollencs.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Així ho va dir ahir el candidat de la federació a PLF, Joan Gallart en un acte a St. Genís. El cap de llista va escoltar les queixes dels veïns de la zona, i va demanar el suport als assistents per aconseguir ser decisius a l’hora de governar. Diu Gallart que no pot ser que els ciutadans tinguin la sensació que l’Ajuntament no dóna solucions als problemes de la població, i per això vol que CiU sigui decisiva la propera legislatura.

Gallart va explicar que els regidors de l’Ajuntament volen ajudar a les persones i que no van a guanyar diners i recorda que la gran majoria de regidors no tenen dedicació al consistori.

Gallart recorda que CiU ja governa a la Generalitat, i que això podria facilitar l’ajuda necessària per tirar endavant alguns projectes . Gallart va proposar crear una nova sortida de St. Genís per tal de desviar el trànsit del centre del poble, una de les queixes més reincidents dels veïns.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics