URGENT

Esquerra es presenta com l’alternativa creïble al govern socialista.

Compartiu aquesta història

 

La pluja de dissabte va fer canviar d’ubicació l’acte central de campanya dels republicans, que finalment es va fer al teatre. Després del sopar popular va començar el torn de paraules on el cap de llista d’Esquerra, Francesc Alemany, va explicar que les 70 propostes incloses en el seu programa electoral són fruit d’un treball exhaustiu i conscient i que inclou propostes concretes , però que alhora formen part d’un projecte global.

Segons Alemany, es tracta d’un projecte per evitar que PLF sigui només un poble de postal, i que esdevingui un poble viscut.

Alemany fa autocrítica de la feina feta fins ara de la seva formació, i assegura que ara Esquerra és l’alternativa viable al model dels socialistes.

Esquerra va defensar fer bandera de PLF en allò en el que és millor, com ara en patrimoni natural o arquitectònic a l’hora de promocionar-se turísticament i crear riquesa.

Per demà esquerra ha organitzat una trobada amb els seus seguidors al facebook, que ja arriben als 200. Serà a les 19h al Forroll del barri de St. Lluís amb entrepans i begudes. Per assistir-hi cal confirmar assistència via correu electrònic. Més informació al seu Facebook.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics