PLF acollirà el 1r Bona Sort Art Festival amb Sisa, Pau Riba i Joan Reig entre els convidats.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

El proper dia 10 de juny, la nostra localitat serà la seu d’una jornada d’art i salut mental. Es tracta del Bona Sort Art Festival, un espai d’interacció entre el món artístic i el món terapèutic.

Això es tradueix amb actuacions musicals, xerrades i art al teatre de PLF durant la tarda i el vespre. Entre els artistes que compartiran escenari hi ha Jaume Sisa, Pau Riba o el bateria dels Pets, Joan Reig. També actuarà l’Orquestra de la Bona Sort, que dóna nom al festival i que està composada per usuaris del Centre de Dia del Molí d’en Puigvert. Aquesta orquestra és un projecte de teràpia musical i els seus components són persones amb malaltia mental que toquen els diferents instruments i canten cançons d’un repertori heterogeni.

L'orquestra de la Bona Sort

Creada fa uns anys, l’orquestra de la bona sort ha fet ja alguns concerts i

 

mportants arreu de Catalunya, i ha demostrat la seva vàlua com a teràpia.

Un dels organitzadors de Bona Sort Art Festival i director de l’orquestra homònima, José Manuel Pagan, explica que es tracta de crear interacció amb el món artístic i el terapèutic.

Aquesta primera experiència espera tenir continuïtat en el futur i, a més, que pugui ampliar els dies de celebració i cartell. A banda de les actuacions musicals també hi haurà art plàstic i xerrades.

Aquesta primera edició, en la que les entrades costaran 3€, està organitzada per l’Ajuntament i pel centre obert del Molí d’en Puigverd.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics