URGENT

PLF acollirà el 1r Bona Sort Art Festival amb Sisa, Pau Riba i Joan Reig entre els convidats.

Compartiu aquesta història
 

El proper dia 10 de juny, la nostra localitat serà la seu d’una jornada d’art i salut mental. Es tracta del Bona Sort Art Festival, un espai d’interacció entre el món artístic i el món terapèutic.

Això es tradueix amb actuacions musicals, xerrades i art al teatre de PLF durant la tarda i el vespre. Entre els artistes que compartiran escenari hi ha Jaume Sisa, Pau Riba o el bateria dels Pets, Joan Reig. També actuarà l’Orquestra de la Bona Sort, que dóna nom al festival i que està composada per usuaris del Centre de Dia del Molí d’en Puigvert. Aquesta orquestra és un projecte de teràpia musical i els seus components són persones amb malaltia mental que toquen els diferents instruments i canten cançons d’un repertori heterogeni.

L'orquestra de la Bona Sort

Creada fa uns anys, l’orquestra de la bona sort ha fet ja alguns concerts i

 

mportants arreu de Catalunya, i ha demostrat la seva vàlua com a teràpia.

Un dels organitzadors de Bona Sort Art Festival i director de l’orquestra homònima, José Manuel Pagan, explica que es tracta de crear interacció amb el món artístic i el terapèutic.

Aquesta primera experiència espera tenir continuïtat en el futur i, a més, que pugui ampliar els dies de celebració i cartell. A banda de les actuacions musicals també hi haurà art plàstic i xerrades.

Aquesta primera edició, en la que les entrades costaran 3€, està organitzada per l’Ajuntament i pel centre obert del Molí d’en Puigverd.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics