URGENT

El PSC comença les converses per formar govern a PLF

Compartiu aquesta història

 

Ahir a la tarda es van trobar els candidats del PSC local, Valentí Agustí i el cap de llista de CiU, Joan Gallart. A l’agenda buscar l’entesa per tal de formar govern estable a la nostra localitat reeditant el pacte sociovergent del passat mandat.

Diu Agustí que hi ha punts a favor de reeditar el pacte, com ara el coneixement mutu de les dues formacions. A l’altra banda de la balança, però pesen els mals resultats dels nacionalistes. Segons Agustí, la decisió depèn de CiU que es reunirà en breu per tractar l’oferta de pacte del PSC.

A l’espera de la resposta dels nacionalistes, el PSC espera poder parlar aquest cap de setmana amb els representants d’esquerra republicana per tal de conèixer les seves posicions.

Segons Agustí, no es tanquen a contrastar opinions amb Iniciativa, tot i que arran de la topada entre el socialista i Osorio al debat de RP, reconeix que les converses les hauran de portar altres membres del PSC. Amb l’únic amb qui tanca les portes de la negociació de govern, és amb el PP, amb qui reconeix tenir una mala relació.

El PSC tot i guanyar les eleccions de diumenge, no ha revalidat la majoria absoluta, pel que busca algun pacte estable amb el que poder governar amb tranquil·litat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics