El Giramaresme anul.la el veredicte i reperteix el premi entre els 4 finalistes.

 

L’organització del Giramaresme, el concurs de grups musicals de la comarca creat per diferents Ajuntaments del Maresme, ha decidit que els 4 finalistes del concurs siguin els guanyadors de l’edició d’aquest any. Segons un comunicat de la organització, el recompte de vots de la final, celebrada fa 10 dies a Calella, no corresponia amb el total de persones votants.

Segons sembla, es van invalidar una 40a de vots, i la diferència entre el guanyador i el segon va ser de no més d’una 10a de butlletes.

Davant d’això, tot i que ja es va emetre el veredicte i es va proclamar guanyador la formació MOMEN & LA BANDA TARUMBA, el Giramaresme ha anunciat que s’anula aquell veredicte i que el premi es repartirà entre els 4 finalistes.

El premi pel guanyador era una gira de concerts per tot el Maresme remunerats amb un total de 4.000 euros. D’aquesta manera l’organització ha decidit repartir els concerts entre els 4 grups finalistes, 2 per cada grup, entre els quals hi ha els palafollencs Takikardia que tocaran a Malgrat i Tordera.

La decisió no ha agradat al grup que havia estat proclamat ja guanyador, que no entén com es va emetre el veredicte si ja s’havia detectat problemes amb les butlletes. Davant d’això, Momen & la Banda Tarumba ha renunciat ja a la seva part del premi i lamenta com ha acabat el concurs Giramaresme 2011.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics