Malgrat s’acomiada de Pepito Mora.

Les banderes a mig pal al balcó de l'Ajuntament.

Aquest matí s’ha fet el funeral pel qui fou alcalde de la localitat entre els anys 79 i 91.

Centenars de persones han assistir a les exèquies a l’església parroquial de Malgrat, que ha quedat petita per acomiadar a Josep Mora, conegut com a Pepito, que va morir la matinada d’ahir al seu domicili a l’edat de 84 anys.

L’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy destacava aquest matí la figura de Mora, com a persona honrada i molt implicada a la vida cultural de Malgrat.

L’Ajuntament de Malgrat ha decretat 2 dies de dol oficial i avui, a l’inici de la sessió plenària, els regidors guardaran un minut de silenci en record al primer alcalde de la població després de la restauració democràtica.

Mora va ser l’alcalde que va aprovar el planejament urbanístic de la localitat i el que va projectar el parc del castell, l’enjardinament de la plaça de l’Església o la urbanització del passeig Marítim a mitjans dels 80. Campoy ha explicat que fer política local a l’època de la transició democràtica era molt més complicat que no pas ara.

Mora va ser un home molt vinculat al món associatiu de Malgrat, participà activament amb l’escoltisme, l’Agrupació Sardanista, Justícia i Pau, Vida Creixent i diverses corals entre d’altres entitats locals.

A l’enterrament hi ha assistir membres del consistori i responsables del PSC d’àmbit local i comarcal.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics