URGENT

Encès debat al casal de l’avi de PLF sobre l’acceptació de socis de fora del municipi

Compartiu aquesta història

 

Ahir a la tarda es va fer a la seu del casal de l’avi, una crispada assemblea general de socis, en la que s’havien d’esclarir algunes polèmiques viscudes en els últims mesos a l’entitat. El conflicte intern a la junta gestora de l’entitat ha traslladat la crispació a la resta de socis dividits en 2 bàndols diferenciats i ahir enfrontats.

El conflicte radica en diferents assumptes com ara la instal·lació d’un nou villar al local o el funcionament del bar del centre.

Assemblea al casal de l'avi d'ahir

Un altre dels punts centrals de la discussió és l’acceptació o no de nous socis d’altres municipis veïns. Alguns defensen que el casal ha de ser obert a tothom que vulgui participar i passar-ho bé, i d’altres consideren que el casal és dels palafollencs i rep subvencions públiques de l’Ajuntament en benefici pels seus ciutadans.

La regidora de benestar de l’Ajuntament, Dolors Agüera, que ahir va ser a l’assemblea, ha explicat que és un tema que hauran de resoldre els propis jubilats de PLF, i va lamentar la crispació creada a l’entitat.

A banda d’aquest debat, ahir hi va haver retrets entre membres de la junta, de la qual en va dimitir el tresorer, no sense polèmica.

Les dues faccions del casal de l’avi de PLF es van enfrontar ahir arran dels últims mesos de conflictes, i fins i tot alguns dels assistents van demanar la dimissió de la presidenta, i fins hi tot hi ha hagut recollida de signatures. La presidenta de l’entitat, Isabel Chamizo, es defensava i assegurava que només volia treballar pel casal.

L’assemblea va acabar amb enfrontaments entre uns i altres i sense haver resolt cap dels problemes o polèmiques creades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics