URGENT

La Generalitat estudia instal·lar una oficina permanent dels Mossos a Lloret

Compartiu aquesta història

.

Una possibilitat que s’ha plantejat aquesta setmana, durant el balanç del dispositiu de seguretat d’aquest estiu. Les dades més destacades és que s’han detingut 454 persones, un 5% menys respecte a l’any anterior.

Manel Prat, director general de la policia catalana, veu amb bons ulls el fet que Lloret tingui una comissaria pròpia dels mossos, si bé no s’ha compromès amb un calendari imminent. El responsable de la policia ha dit que la intenció és mantenir una estructura estable al municipi, amb més efectius i amb una dependències més confortables, ja que les actuals ara són petites”.

L’alcalde de la localitat, Romà Codina ha valora “com a un bon pas aquesta declaració d’intencions.

Una altra actuació que es planteja el govern català, a petició del consistori, és que el reforç especial de mossos de l’estiu arribi abans al municipi.

L’Ajuntament vol que arribi cap al mes de maig o juny, ja que la destinació turística treballa durant més mesos l’any.

Tant l’alcalde de Lloret com el director general de la policia catalana valoren en termes positius el balanç de seguretat d’aquest estiu passat. Les dades més destacades és que s’han detingut 454 persones, tot i que els delictes a Lloret han baixat un 5% respecte a l’any anterior.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics