Lloret congela l’IBI però apuja un 17% la grua municipal.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de diversos dies de negociació, l’equip de govern de Lloret de Mar, de CiU i d’ERC , ha trobat el suport del PP aprovar les ordenances fiscals per l’any 2012. Entre les modificacions acordades, hi ha la congelació de l’Impost de Béns i Immobles per tercer any consecutiu, així com de l’impost de circulació. Les noves ordenances també preveuen rebaixar un 20% la taxa d’activitats per fomentar l’activitat comercial, o l’augment en un 16,7% el servei de la grua per tal de penalitzar l’incivisme en matèria d’aparcament.

També es manté la taxa d’escombraries, tan per la recollida i el transport . El tractament de les escombraries i el reciclatge augmenten en un 1.3% de mitjana per donar compliment a la normativa de la Generalitat en matèria de recollida de residus.

Amb l’aprovació de les ordenances, s’inicia un segon pas que és l’elaboració del pressupost per a l’any vinent.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics