Lloret congela l’IBI però apuja un 17% la grua municipal.

Després de diversos dies de negociació, l’equip de govern de Lloret de Mar, de CiU i d’ERC , ha trobat el suport del PP aprovar les ordenances fiscals per l’any 2012. Entre les modificacions acordades, hi ha la congelació de l’Impost de Béns i Immobles per tercer any consecutiu, així com de l’impost de circulació. Les noves ordenances també preveuen rebaixar un 20% la taxa d’activitats per fomentar l’activitat comercial, o l’augment en un 16,7% el servei de la grua per tal de penalitzar l’incivisme en matèria d’aparcament.

També es manté la taxa d’escombraries, tan per la recollida i el transport . El tractament de les escombraries i el reciclatge augmenten en un 1.3% de mitjana per donar compliment a la normativa de la Generalitat en matèria de recollida de residus.

Amb l’aprovació de les ordenances, s’inicia un segon pas que és l’elaboració del pressupost per a l’any vinent.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics