URGENT

L’Ajuntament confia poder vendre part dels terrenys municipals per poder fer inversions l’any vinent

Compartiu aquesta història

Els consistoris afronten amb preocupació l’elaboració dels seus pressupostos de cara a l’any que ve. La incertesa sobre el manteniment d’ajudes d’altres administracions com la Generalitat o la Diputació, fa que molts Ajuntaments reclamin saber amb quins diners es comptarà l’any vinent per fer els seus pressupostos.

En molts casos les principals retallades als pressupostos locals vindran de les inversions.

L alcalde de PLF, Valentí Agustí, confia en que es desbloquegin les ajudes d’altres administracions per poder tirar endavant alguna inversió al municipi. Sinó , Agustí espera poder vendre alguns dels terrenys que l’Ajuntament té davant de la nau industrial d’Inditex.

Segons l’alcalde, cada dia hi ha empreses interessades en aquest terreny, però de moment no es concreta cap opció de compra d’aquest patrimoni municipal.

La instal·lació de la multinacional gallega a PLF va reportar aquests terrenys de titularitat municipal que s’han intentat vendre en diferents ocasions i a diferents preus. La crisi ha fet baixar el preu de venda inicial previst per l’Ajuntament.

El consistori assegura que hi ha empreses interessades i s’espera poder vendre aquest patrimoni per poder tenir diners per fer actuacions el proper any a la nostra localitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics