URGENT

Unió es desmarca i s’adhereix a la campanya per mantenir l’ús educatiu de les antigues escoles.

Compartiu aquesta història

Fa uns dies, ERC ha començat una campanya popular per tal de fer canviar les intencions de l’Ajuntament de transformar un dels mòduls de les antigues escoles en la nova caserna de la Policia. Els republicans volen que aquest mòdul es destini a finalitats educatives i culturals.

Esquerra demana que aquest espai esdevingui l’ampliació de l’escola de MiD i que al cap de setmana aculli les activitats de l’Esplai El Pas.

Aquesta reivindicació s’ha transformat en un manifest que recull adhesions a internet. Un dels grups que s’ha adherit a la iniciativa és Unió Democràtica que comparteix les idees dels republicans.

Unió es desmarca així de la federació nacionalista, ja que CiU sí que va donar suport a la construcció de caserna de la policia a la Pl. del Fòrum Palatiolo.

En el ple municipal de finals de setembre, CiU va votar a favor del canvi d’usos de les antigues escoles. Aquest canvi és el que permetrà instal·lar la caserna a la Pl. del Fòrum Palatiolo.

De fet la federació, que en la passada legislatura ostentava la cartera de governació i per tan la gestió política de la policia, va defensar que la caserna s’ha de fer a les antigues escoles perquè és l’únic emplaçament en el que hi ha possibilitats de fer-la. CiU va assegurar llavors que si es tenia una idea millor, més endavant es podria canviar de lloc la caserna d’emplaçament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics