URGENT

Augmenten els estudiants del Maresme que participen als tallers d’emprenadoria

Compartiu aquesta història

.

Prop de 3500 alumnes de secundària i cicles formatius de 21 instituts de la comarca participen fins a finals de desembre en els tallers que ofereix el servei d’emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme. Aquesta xifra representa cinc vegades més que la primera edició dels tallers.

Aquesta iniciativa vol despertar l’interès dels adolescents pel món de l’emprenedoria a través de cinc tallers que han de permetre als alumnes reflexionar i valorar l’autoocupació com a una alternativa viable de cara al seu futur laboral.

El taller que més interès ha aixecat és el que tracta tot allò relacionat amb la creació d’una empresa, al que assistiran un miler d’adolescents seguit pel taller de generació d’idees. La resta de tallers parlen sobre les fonts d’informació i xarxes socials, el que porta el nom de “Jo emprenedor” i l’últim sobre el pla d’empresa.

Els tallers els imparteixen tècnics en emprenedoria a 21 centres educatius de 15 municipis, entre els quals no hi ha cap de PLF, però si centres de Malgrat o Calella.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics