Detenen un home de Blanes acusat de rebentar 10 cotxes estacionats a l’estació de trens

L’acusat vivia instal·lat en una casa deshabitada a prop de la caserna de la Guàrdia Civil, a tocar de l’estació de tren de Blanes, i es dedicava al saqueig sistemàtic de vehicles aparcats en l’esplanada de davant de la Renfe.

Un cop posat a disposició judicial, el jutge l’ha enviat a presó després que hagi rebentat almenys deu vehicles. L’home, de 43 anys, comptava amb una vintena d’antecedents per robatoris amb força i altres petits delictes.

El passat 8 de novembre, una patrulla de Mossos d’Esquadra va trobar un cotxe amb la finestreta trencada i van entreveure l’home que sortia de la casa ocupada il·legalment. Es va intentar esmunyir dins de l’estació però va acabar detingut. L’home havia trencat el vidre de la porta del copilot i, amb una pedra i un tornavís que va deixar dins el vehicle, havia arrencat l’equip de música.

A partir d’aquesta detenció, es va poder concloure que l’home havia rebentat almenys deu cotxes, tots aparcats davant de la casa que ocupava a tocar de l’estació de trens.

A mitjans d’octubre, la Policia Local de Blanes l’havia detingut i ja li havia imputat quatre robatoris de les mateixes característiques. Dies més tard, els Mossos el van detenir de nou després que un agent fora de servei el seguís després d’intentar trencar els vidres de dos cotxes sense aconseguir-ho.

Després d’aquestes detencions l’acusat va canviar l’estació de trens per l’avd Europa on va intentar robar en un altre vehicle. El propietari, però el va enxampar i retenir fins que va arribar una patrulla. Per aquestes quatre detencions recents i l’historial delictiu que acumulava, el jutge de guàrdia a Blanes en va dictar finalment l’ingrés a presó preventiva, segons van informar els Mossos d’Esquadra.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics