El temporal torna a deixar sense sorra la Platja de S’Abanell de Blanes

El temporal de mar d’aquestes últimes jornades ha engolit, com cada vegada que hi ha llevantada, la sorra de la platja blanenca.

S’Abanell està pendent d’una solució definitiva per evitar que cada cop que hi ha temporal es quedi sense sorra o es faci malbé el passeig. Fins ara sempre s’han fet costoses solucions provisionals.

Per una banda, cal una reforma del passeig que, a causa dels temporals, ha quedat sense fonament en el tram final i això ha provocat esvorancs i esfondraments. De fet, la part final del passeig, a la zona dels càmpings, està tallada des de l’any passat quan un altre temporal va causar-hi uns forats al paviment i l’Ajuntament va decidir tancar-lo per seguretat. Aquest és el tram més pròxim a la desembocadura de la Tordera.

A banda de l’estat del passeig, destacable també és la desaparició de la sorra de la platja. Això obliga després, si no es recupera la sorra de manera natural, a portar sorra artificial de cara a la temporada d’estiu.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics