URGENT

65 parades participen demà a la Fira d’artesania o complements de Nadal.

Compartiu aquesta història

Durant tot el dia les parades ompliran les principals vies del centre de la nostra localitat. Es tracta de la fira més antiga de la nostra localitat, ja que la de demà serà la 12a edició.

L’organització preveu que demà s’instal·lin 65 parades bàsicament d’artesania, però també d’objectes de decoració de Nadal, roba i fins i tot vehicles elèctrics.

La fira començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a les 9 del vespre.

Segons el president de l’ACEP, Francesc Tresserras, la fira de demà és la més antiga de les que es fan a PLF i també de les que té més acceptació entre el públic.

-*

Durant la jornada també hi haurà diferents activitats paral·leles A les 10 del matí, des de l’escenari de la fira es farà en directe el programa Las Cosas de Inés. A les 12 hi haurà l’actuació de la Cobla de PLF. Ja a la tarda, hi haurà una actuació infantil del programa Tic Tac Ring.

RP serà present a la Fira oferint programació en directe des de l’escenari principal.

Per primera vegada Esquerra Republicana també tindrà una parada a la Fira. La formació vol promocionar el fesol del Ganxet com a un producte que ajuda al desenvolupament econòmic de la nostra localitat. Els republicans consideren que aquest producte pot generar riquesa a PLF i a mantenir la zona agrícola de la nostra localitat. Per tot plegat animen als palafollencs a consumir-ne i demà promocionaran aquest producte a la fira.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics