URGENT

L’Hospital de Calella atén 3 parts al dia des que és el centre de referència

Compartiu aquesta història

Els reajustaments sanitaris fets el passat 17 de novembre a la zona de l’Alt Maresme i la Selva Marítima va centralitzar tota l’atenció de ginecologia i obstetrícia a l’Hospital de Calella, ja que fins llavors també es donava a l’hospital de Blanes.

L’empresa que gestiona els centres sanitaris de la nostra zona, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ha fet una valoració positiva d’aquest primer mes i ha explicat en aquest temps s’han atès 99 parts.

Com a conseqüència d’aquesta unificació s’han redistribuït les activitats. Així el seguiment de l’embaràs es fa majoritàriament des dels centres d’atenció primària, els parts a l’Hospital de Calella i l’activitat quirúrgica ginecològica es reparteix entre els dos hospitals, la que no precisa ingrés a l’Hospital de Blanes i la que si en requereix a l’Hospital de Calella

A més, existeix un suport especialitzat localitzable que pot ser activat per modificar l’organització del servei en cas de necessitat.

La integració d’aquests serveis es va fer al mateix temps que el tancament de les urgències nocturnes dels CAPS de Malgrat, Tordera i Canet de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics