URGENT

La fira Palafolls TotCanvi arriba aquest diumenge a la seva 8a edició

Compartiu aquesta història

Com és habitual, a mitjans de desembre arriba una nova edició de la fira Palafolls TotCanvi, la trobada de venda i intercanvi d’articles de segona mà.

Diumenge a partir de les 10 del matí començarà l’edició d’hivern de la fira, que durant l’any es munta 3 vegades a la plaça del Fòrum Palatiolo.

Per diumenge s’esperen una 30a de parades que oferiran tota classe d’articles, tots de segona mà, a preus rebaixats i assequibles.

La fira, que estarà activa fins a les 2 del migdia, comptarà, a banda l’activitat comercial i d’intercanvi, amb una programació d’activitats paral·leles.

D’una banda hi haurà una exhibició de dansa del ventre, però també actuarà la cobla de PLF i s’han organitzat diferents activitats entorn a la Marató de TV3 que també es desenvoluparan a la plaça del fòrum Palatiolo durant el matí de diumenge.

La Fira Palafolls TotCanvi va néixer al març del 2009 amb l’impuls de l’Acep, l’Ajuntament i del programa En Xarxa de RP per tal de promocionar l’intercanvi d’objectes utilitzats.

Les persones que vulguin vendre els seus articles de segona mà, només cal que s’inscriguin i paguin 5€ de fiança, que seran retornats un cop acabi la fira. L’organització serveix les taules per poder fer la parada.

Trobareu més informació a palafolls.cat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics