URGENT

RP prepara una programació familiar per aquest Nadal

Compartiu aquesta història

A partir de demà dijous la programació habitual de RP s’interromp amb motiu del Nadal. Per les festes l’emissora ha preparat una programació familiar per tal de gaudir del Nadal amb aquesta emissora.

Demà a partir de les 9 del matí farem un ampli seguiment del sorteig extraordinari de la Loteria de Nadal, amb selecció musical, entrevistes i amb especial incidència als efectes de la Loteria al nostre voltant.

El dia de Nadal i el de Cap d’any, Maria Fenoll ha preparat un programa especial del Despertar de PLF per tal de felicitar les festes i el nou any amb cançons catalanes, sardanes i Nadales. Programes com el Club Local o el Rutes pel Món han preparat edicions especials per les Festes.

Les dates més especials com Nadal i St. Esteve, hi haurà programes especials de Nadales catalanes, espanyoles i internacionals.

En aquest sentit la Coral Palatiolo ha gravat una cantada especial de nadales pels oients de la ràdio i que podreu sentir diferents dies aquestes festes.

La nit de Cap d’any, Just després de les campanades, el 2012 s’estrenarà a la ràdio amb una sessió especial dels Slums Dj, amb música de totes des dècades, per aquells que vulguin fer la festa a casa, o s’hagin de desplaçar en cotxe.

El dia 5 de gener, a la tarda, RP serà l’encarregada de posar música a la cavalcada de Reis d’enguany, amb nadales tradicionals catalanes. Una selecció musical que també es podrà seguir pel 107.7 de la FM.

L’endemà, dia de reis, durant el matí, i com fa uns anys, l’emissora oferirà un especial de cançons Disney, adreçat al més petits.

La programació habitual es reprendrà el 7 de gener amb el programa Las Cosas de Ines.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics