URGENT

Un mort i tres ferits en un accident de trànsit a Lloret

Compartiu aquesta història

Un home de 75 anys va morir ahir al migdia com a conseqüència d’un xoc frontal entre dos cotxes a Lloret de Mar, segons va informar el Servei Català de Trànsit. L’accident es va produir poc després de dos quarts de dotze del migdia a la carretera GI-682, entre Lloret i Tossa.

A més de la víctima mortal, en el sinistre també van resultar ferides lleus tres persones més, que viatjaven en l’altre turisme accidentat. Aquests tres ferits van haver de ser traslladats a l’Hospital de Blanes.

La carretera GI-682 es va haver de tallar en els dos sentits de la marxa, durant unes tres hores. Fins aquest punt de l’accident s’hi van desplaçar cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres dotacions dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

La víctima mortal del xoc frontal entre els dos turismes era un veí de Barcelona, segons va informar posteriorment el Servei Català de Trànsit. Es tracta d’un home de 75 anys, que conduïa un dels turismes que van resultar accidentats.

Aquesta víctima mortal és l’única registrada aquest passat cap de setmana a la xarxa de carreteres de Catalunya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics