URGENT

PLF acomiada el 2011 amb 115 aturats més que un any abans

Compartiu aquesta història

 

L’any que deixem enrera no ha estat un bon any per l’ocupació a PLF. Sobretot l’últim trimestre quan les dades de desocupats ha crescut sense aturador des del juliol. L’any ha finalitzat amb 872 aturats, un 2.8% i 24 persones més que el novembre.

Aquesta xifra és la segona més alta que ha registrat mai el nostre municipi i s’acosta al màxim assolit el febrer del 2010.

Amb aquestes dades, la nostra població va acabar l’any amb un 115 aturats més que quan el va començar. El 2011 ha registrat només 4 mesos de reducció de la desocupació, sobretot a la primavera.

El tancament de l’any, tampoc ha estat bo a la resta de poblacions veïnes. Tordera és qui més ha pujat en nombre de desocupats. El 2011 ha deixat prop de 300 aturats més en aquesta població, superant les 1.700 persones. A Pineda, tot i haver aconseguit reduir lleugerament les llistes d’atur aquest desembre, ha tancat l’any amb un augment superior a les 230 persones sense feina, molt a prop de les 3100 persones.

Malgrat té ara 166 persones més sense feina que a principis de l’any passat. Ara el municipi compta amb 1870 persones sense feina.

A nivell comarcal, l’atur al Maresme ha augmentat en 3.550 persones en l’últim any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics