Una marxa lenta per la NII demanarà un Estat Propi per Catalunya

La caravana, que organitza aquest diumenge al matí l’Assemblea Nacional Catalana del Maresme, estarà encapçalada per tractors. Aquests vehicles marcaran el ritme de la marxa que es desenvoluparà per tota la comarca seguint la NII.

Durant la presentació de la caravana, feta ahir a Calella, es va anunciar el recorregut i el funcionament de la iniciativa que s’espera multitudinària.

La concentració de vehicles es farà als dos extrems de la comarca. D’una banda a l’estació de Montgat Nord i a l’altra banda a la rotonda sud de Tordera. Durant el recorregut està previst que es vagin incorporant cotxes a la marxa.

Els vehicles recorreran la comarca fins a la concentració final que es farà a la rotonda del supermercat de Canet, on està previst que es facin els parlaments i on hi haurà un servei de bar “només amb productes amb denominació d’origen català” per sufragar la despesa de l’activitat.

Abans de la marxa lenta per la Independència de diumenge, l’Assemblea Nacional de Catalunya es presentarà a Malgrat de mar. Serà en un acte a la biblioteca La Cooperativa aquest divendres al vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics