PLF vol engegar un curs de preparació per a la prova de nivell D de català

Aquest dimecres, a 2/4 de 9 del vespre, es farà al MiD una reunió informativa entre els interessats a participar al curs preparatori per assolir el certificat D de Català que vol organitzar l’escola d’adults.

Els certificats de català permeten acreditar el grau de coneixement de la llengua catalana. Aquesta certificació és útil a l’hora de cercar feina o a nivell d’estudis ja que acredita el domini de la llengua catalana tan a les administracions, institucions com en el món professional.

El curs vol assessorar i preparar a l’estudiant per tal de superar els exàmens del nivell D, un nivell que requereix el domini de l’ús de la llengua general per comunicar-se adequadament i amb correcció en qualsevol situació comunicativa, especialment les que requereixen un ús més formal de la llengua catalana. Ho ha explicat Olga Samper, tècnica d’educació de l’Ajuntament de PLF, qui recorda que es tracta d’un nivell alt de Català.

Si hi ha un mínim d’interessats, el curs del nivell D del català es podrà tirar endavant. Podeu sol.licitar més informació a l’escola d’adults de PLF, a l’edifici MiD i en horari del centre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics