URGENT

CiU de Malgrat demana que l’antiga piscina es converteixi en un espai jove a l’estiu

Compartiu aquesta història

Els nacionalistes han fet arribar una proposta a la regidoria de joventut en la que reclamen que l’antiga piscina municipal, situada a tocar del pavelló vell, es converteixi a partir d’aquest proper estiu en un espai per a joves de la localitat. La proposta demana que l’espai s’obri les nits del cap de setmana amb una programació destinada als joves amb tallers, nits temàtiques o concursos divertits i saludables. Els nacionalistes, a més demanen que la instal·lació compti amb wifi per connectar-se a internet. Tot plegat respon a la concepció de complementar el nou centre cívic del Castell, que s’està construint ara mateix, amb un espai satèl·lit com la piscina, tot i que només sigui les nits del cap de setmana a l’estiu.

Diu CiU que la proposta s’emmarca dins el Pla Local de Joventut, que marca la promoció de la qualitat de vida dels joves en l’àmbit de la salut o l’oci.

La piscina antiga ha quedat en desús després que aquest setembre s’inaugurés el nou complex esportiu que, a banda de les piscines interiors, compta amb una instal·lació descoberta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics