Torna la hivernal de BTT de St. Genís

El mal estat dels boscos va obligar l’any passat a anular la tradicional cursa de BTT de St. Genís de PLF. Enguany, però, l’organització ha tornat a convocar a centenars de corredors per participar en una cursa de 25 km i amb un desnivell acumulat de 900 metres. Sergi Izquierdo, responsable del club Catbike, organitzador de la marxa, explica que els boscos estan ja en condicions per disputar la cursa.

El fet que l’any passat no es fes, ha provocat que la cursa perdi participants respecte anys anteriors, ja que molts corredors ja havien decidit participar en d’altres curses.

La de St. Genís és una carrera molt atractiva pels ciclistes ja que es desenvolupa en un traçat de corriols de muntanya. Tot i això la cursa de BTT de St Genís és coneguda per la seva duresa. Durant la marxa cal pujar dues vegades al Cim de Miralles.

Les inscripcions es fan a través d’internet fins demà a un preu entre els 12 i els 17€ segons si s’està federat o no. Els qui ja estiguin inscrits poden recollir els dorsals a Catbike o el mateix diumenge a partir de les 9.

La cursa a St. Genís va néixer l’any 1997 amb sols una 50a de participants i ha esdevingut una cursa de referència que compta pel campionat de Catalunya. En l’última edició, l’any 2010, hi van prendre part uns 350 corredors.

Després de la competició els participants fan una botifarrada popular al camp de futbol de St. Genís.

La cursa, organitzada pel club Catbike de Malgrat, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i l’associació de veïns de St Genís.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics