URGENT

L’infantil de PLF guanya en una jornada fatídica en el futbol

Compartiu aquesta història

L’equip infantil és l’únic que aquest cap de setmana ha aconseguit enfilar una treballada victòria al camp del Lloret per 2 a 5. Els tres punts situen ara a l’equip en 5a posició i els donen moral a l’equip que la propera jornada jugarà a casa contra el líder de la taula, el Maçanet, que només ha perdut 2 partits en les 13 jornades disputades dins ara.

Aquesta setmana l’amateur ha descansat i la setmana que ve iniciarà la 2a volta contra el Maçanet. Els palafollencs són 6 i els de Maçanet 7s, pel que podrien escapar-se a la taula.

El Juvenil ha caigut a casa contra el Breda per 1 a 3. Aquesta ha estat la 5a derrota dels palafollencs que són 7ns- El proper partit serà contra els 8ns, per tant, bona oportunitat per distanciar-se i obrir forat a la taula.

L’aleví A ha empatat a 3 a casa contra el Vilobí. 1 punt més per l’equip que buscarà donar la sorpresa la propera jornada a casa del líder, el Lloret, que només ha perdut 1 partit en tot el campionat. Els locals són ara 4ts a la taula amb 29 punts.

Malíssima jornada per a l’Aleví B i el Junior cadet femení palafollencs. Els primers han perdut, 10 a 0, al camp del Riudarenes, i les noies han caigut per 16 a 0 al camp del Sta. Eugènia.

Pel que fa al futbol Sala el St. Lluís i el Sta. Maria han finalitzat la primera volta i aquest cap de setmana han descansat. La competició es reprèn aquest proper dissabte.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics