URGENT

Alemany considera que la Policia Local està menyspreada i qualifica d’indigna l’actual caserna

Compartiu aquesta història

El portaveu d’Esquerra a l’Ajuntament de PLF, Francesc Alemany, ha assegurat que el cos de la policia local de PLF està menyspreat per l’actual govern municipal. Ho exemplifica amb la situació de la caserna actual, del carrer major, que qualifica d’indigna pel cos policial.

Segons Alemany aquesta situació també afecta als recursos humans de la policia i denuncia que en diferents ocasions només hi ha un únic agent per cobrir tota la població. El republicà es pregunta sobre la idea de proximitat policial que planteja l’equip de govern municipal.

Alemany considera que l’alcalde de PLF, Valentí Agustí ha perdut les formes a l’hora de contestar la campanya engegada per evitar la construcció de la caserna a les antigues escoles.

També s’ha mostrat molt crític amb la gestió feta pel PSC de la moció conjunta de tota l’oposició en la que, segons Alemany, es pretenia millorar la qualitat democràtica i la transparència de l’Ajuntament. Es tracta d’una moció que es va retirar a última hora. Diu el republicà que es va fer un ús demagògic del seu contingut.

Alemany ha defensat alguna de les demandes fetes a la moció com una assignació econòmica per a cada partit així com un telèfon mòbil i un ordinador. El regidor, però emmarca aquestes demandes abans de conèixer la situació econòmica de l’Ajuntament.

El republicà considera que el pacte entre Iniciativa i el PSC comportarà més opacitat de la gestió de govern i ha criticat que la rebaixa de competències a alguns regidors, no comporti una rebaixa dels seus sous.

Alemany demana a l’Ajuntament més eficiència i una política de contensió per fer front a la crisi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics