URGENT

El júnior i el cadet masculí de bàsquet guanyen aquesta setmana

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana l’equip júnior del club de bàsquet de PLF s’ha imposat de dos punts al seu desplaçament a Sils, 61 a 63. Era un duel d’equips cuers, ja que els dos estan situats a la part baixa de la taula. De fet aquesta és la 2a victòria de l’equip palafollenc, les dues en aquest mes de gener.

Aquesta setmana buscaran repetir resultats, però ho tindran més complicat ja que el seu rival, el Tossa, és el 4t classificat, mentre que els palafollencs són ara 10s.

També han guanyat els nois del cadet que jugaven contra el Tossa. La victòria ha estat indiscutible, 76 a 37. Amb la victòria es situen 3s a la taula classificatòria. La propera jornada jugaran a la pista del Blanes C, que és l’últim de la competició.

La creu de la jornada és pel sènior que ha tornat a perdre aquesta setmana a la pista del Roses, 71 a 50. Això els manté últims, a l’espera de rebre la setmana que ve al Porqueres al Palauet. Els del Pla de l’Estany són 13s a la classificació.

Aquesta setmana el Cadet femení ha descansat a la 7a plaça a l’espera de reprendre la competició aquest proper cap de setmana contra la Penya del Barça de Lloret, que són 4ts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics