URGENT

Blanes lliura més de 12 mil signatures contraries a les retallades en sanitat

Compartiu aquesta història

La Plataforma Ciutadana de Blanes, en coordinació amb la selvatana d’Units pel CAP van entregar ahir a la Conselleria de Salut, a través del registre de la seu de Girona, 12.100 signatures d’usuaris de la sanitat pública que exigeixen posar fi a les retallades.

Els signants reclamen tornar a tenir el servei de ginecologia i obstetrícia, el servei d’ambulàncies, el de pediatria i també les urgències nocturnes dels centre d’atenció primària (CAP) ja que consideren que el servei que se’ls dóna a l’hospital de Calella, no és l’adequat.

Les signatures s’han lliurat juntament amb una carta, dirigida al delegat territorial de Salut del Govern i exalcalde de Blanes, Josep Trias, amb qui tenen previst reunir-se el pròxim 9 de febrer.

La Plataforma denuncia que, per exemple, un dia de gener es van registrar fins a disset parts a l’hospital de Calella sense la presència de cap especialista.

Per això des de la Plataforma ciutadana de Blanes, reclamen que l’hospital comarcal de Blanes recuperi el servei d’obstetrícia i ginecologia i, al mateix temps, tornar a tenir serveis com ara el servei d’ambulàncies, el de pediatria i també les urgències nocturnes dels CAP.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics