URGENT

Esquerra i el PP denuncien mal ambient a la Policia Local de PLF

Compartiu aquesta història

En l’últim ple municipal tan els republicans com els populars van fer preguntes amb referència a la situació de la Policia Local de PLF.

El regidor portaveu del PP, Óscar Bermán, va preguntar sobre un robatori en una casa produït fa unes setmanes. Segons va anunciar el popular, quan la persona afectada va trucar a la policia, va ser derivada als Mossos d’Esquadra. Diu Bermán que alguna cosa està passant dins el cos local de policia i denuncia que en moltes ocasions només hi ha 1 agent de guàrdia. El govern assegura que les versions difereixen entre el ciutadà i la policia i que caldrà esclarir el que va passar.

En un mateix sentit ERC va assegurar que els agents de la Policia Local estan “cremats” i que s’està creant una situació difícil de gestionar i ho exemplifica amb el nombre de baixes registrades al cos. Francesc Alemany creu que la situació és insostenible.

La regidora de governació, Antònia Petit, explica que s’està treballant per crear un nou quadrant de treball pels agents amb la intenció d’adequar-lo al nombre d’efectius del cos local. Diu Petit que el nou quadrant buscarà donar un bon servei al ciutadà i, alhora, que agradi als agents.

Segons Petit aquests quadrants antics són els que han provocat torns de treball amb un sol agent, pel que es canviaran les rutines de treball .

Es dóna el cas que els propis agents han presentat una proposta de quadrant que el govern està estudiant i contrastant amb d’altres propostes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics