ICV portarà al Parlament el tancament de la dessaladora i el deute de la Generalitat amb PLF

La Generalitat va decidir a finals de l’Any passat tancat la dessaladora de Blanes i posar-la en marxa només quan sigui necessari per garantir la qualitat de l’aigua de la zona.

Aquesta decisió preocupa al grup parlamentari d’Iniciativa. El diputat Salvador Milà va ser divendres a PLF per tal de recollir informació i queixes sobre el territori. Una d’elles va ser relacionada amb la desaladora i la preocupació que el seu tancament pugui tornar a salinitzar els aqüifers de la Tordera que donen servei a la majoria de poblacions de l’Alt Maresme i la Selva. Diu Milà que preguntarà a l’ACA i a la Generalitat per aquest tancament.

D’altra banda Milà, que es va reunir amb representants de l’Ajuntament i amb els responsables d’Iniciativa a PLF, va recollir les demandes del consistori referent al deute acumulat per la Generalitat amb l’Ajuntament, que sumen un milió 600 mil €. Milà vol fer arribar aquestes queixes al govern català per tal que faci efectiu el pagament dels deutes.

Milà va aprofitar divendres per visitar altres poblacions de l’Alt Maresme i també l’Hospital de Calella, per interessar-se pel funcionament del servei després de les retallades que han restructurat el sistema sanitari a la zona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics