URGENT

L’Ajuntament i la Diputació editen el llibre sobre la cooperació a Nicaragua

Compartiu aquesta història

Les dues administracions han col·laborat en editar un llibre en el que es parla dels projectes de cooperació internacional amb el municipi de San Isidro a Nicaragua.

D’aquest llibre se’n faran només 400 còpies ja que es tractarà d’un llibre de consulta i de treball pedagògic. És per això que es trobarà disponible als centres educatius, l´Ajuntament i a la Biblioteca per a la seva consulta.

PLF i San Isidro fa 10 anys que estan agermanats amb una relació de cooperació. En aquests anys s’han engegat molts projectes per millorar la vida dels habitants d’aquesta població de la Nicaragua Central.

Entre d’altres s’han posat en marxa centres comunitaris, s’ha millorat ambulatoris o s’han desenvolupat projectes com el menjador infanti o la casa de la maternitat.

El llibre deixa constància d’aquests projectes tant de caire educatiu, com sanitari o comunitari. A més relata les percepcions i la vivència de la cooperant palafollenca Sara Silvestre que va poder compartir el dia a dia amb una família de San Isidro.

D’edició limitada, el llibre ha estat editat amb l’objectiu de ser un material de consulta i per aquest motiu inclou la traducció dels textos en castellà i anglès.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics