87 persones troben feina a través de la borsa de treball de PLF en l’últim any

Segons dades facilitades per l’Àrea de Promoció Econòmica de PLF, l’any 2011 87 persones van trobar feina a través de la borsa de treball que es gestiona des la pròpia àrea.

En total es van rebre l’any passat 76 ofertes de feina, que representaven un total de 126 llocs de treball ofertats. D’aquests es van cobrir 87 llocs amb persones de la borsa de treball de PLF. Aquestes dades suposen una taxa de cobertura del 69%.

El 2010, a PLF es van gestionar més ofertes de feina, prop d’un centenar, i es van cobrir 150 llocs de treball.

Una nota negativa és que si 87 persones van trobar feina, n’hi va haver 218 persones que es van apuntar com a nous usuaris de la Borsa. També han augmentat els assessoraments individualitzats passant dels 140 del 2010 al 255 de l’any passat.

Ho ha explicat Olga Giménez, de l’Àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament.

L’àrea de Promoció Econòmica destaca també que durant l’any passat es van organitzar 15 sessions de grup per tractar diferents temes d’emprenadoria i de noves tecnologies. També es van fer 7 cursos de formació continuada i 2 de formació ocupacional, com ha explicat la mateixa Giménez.

En el 2011 s’han donat d’alta a la borsa de treball de PLF 22 noves empreses.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics