URGENT

La neu emblanquinarà demà el Maresme.

Compartiu aquesta història

La nostra comarca es vestirà de blanc a conseqüència de la neu que està previst que comenci a caure aquesta matinada. Al llarg del dia de demà, dijous, la situació empitjorarà.

El servei meteorològic del Maresme indica que dijous a la tarda es poden arribar a acumular fins a 10 cm de neu en algunes platges de la comarca. Davant d’aquesta situació, el Consell Comarcal del Maresme recomana als ajuntaments que a última hora de la tarda d’avui comencin a llançar sal a les carreteres més ombrívoles i en els punts més conflictius per a la circulació rodada o de persones. Des de 1985 la comarca no vivía un episodi de neu com el previst per aquests propers dies.

Les darreres previsions meteorològiques han fet activar l’alerta al Maresme davant la previsió que la cota de neu anirà baixant progressivament al llarg de la tarda fins a situar-se al voltant del 200 metres aquesta matinada.

El servei de meteorologia del Consell Comarcal ja ha alertat els serveis de protecció civil per tal que activin el protocol d’actuació adient.

El CCM també recomana als ciutadans que evitin els desplaçaments innecessaris. I si han d’agafar el cotxe, principalment el dijous, portar les cadenes preparades.

D’altra banda, es manté la previsió de fred extrem a partir del divendres i durant el cap de setmana.

Consells pel Temporal

Consulteu els consells de cara al temporal de fred i neu de demà AQUÍ

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics