Comencen els descomptes als peatges pels cotxes amb alta ocupació

El govern català ha avançat la data d’extensió del sistema de bonificació per als vehicles d’alta ocupació als peatges, i a partir d’avui ja s’aplica a les barreres de la C-32 entre Montgat, Mataró i Palafolls.

Es tracta d’un descompte de fins el 40% del cost del peatge per als vehicles que porten 3 o més ocupants.

Qui vulgui aquest descompte, però han de disposar de Teletac i només s’aplicarà els dies laborables de dilluns a divendres.

En els trams on ja està en marxa aquest descompte, una camara controla que hi hagi més de 3 ocupants al vehicle. A l’autopista del Maresme això encara no es pot fer, perque no hi ha camares instal.lades. De moment es farà de forma manual. El vehicles amb alta ocupació, s’hauran de dirigir a les barreres marcades com a tal i l’operari de la concessionària serà qui aplicarà el descompte un cop comprovat que hi ha un mínim de 3 viatgers al vehicle.

Aquests descomptes VAO formen part del nou model de bonificacions que, a més de les de recurrència per la freqüència de pas, inclou també les de vehicles ecològics.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics