URGENT

Normalitat a Malgrat i a Blanes

Compartiu aquesta història

Els dos municipis costaners s’han llevat emblanquinats aquest matí, però sense problemes en el transit roda segons han informat fonts policials.

A Malgrat s’han enviat avisos des de fa hores per advertir de la situació de temporal que es preveia. Diu el regidor de Governació de Malgrat, Valentín Rodríguez, que s’ha trucat a les persones grans del municipi per informar dels serveis assistencials i que s’ha llençat sal als carrers més problemàtics. Diu Rodríguez que la situació és i ha estat de total normalitat aquest matí.

Les escoles i instituts han obert amb normalitat. A Blanes tampoc hi ha hagut incidències en el trànsit, però les escoles públiques i els instituts de la localitat han decidit tancar en previsió de la baixada de temperatures prevista per aquesta tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics