Les escoles i l’IES de PLF ja no obriran fins dilluns

Les condicions meteorològiques estan afectant el desenvolupament normal de les activitats dels centres educatius de la nostra localitat. L’institut ha decidit, des d’un principi, tancar portes aquest dijous i demà divendres en previsió del del temporal de neu i fred d’aquests dies.

En canvi les dues escoles de PLF han obert avui fins aquest migdia amb normalitat. A partir de les 3 ha tancat els centres i ja no tornaran a obrir fins dilluns, ja que a última hora del matí d’avui han decidit suspendre les classes per demà divendres. La directora del CEIP Mas Prats, Rebeca Gómez, explica que aquest matí han avisat als pares i que han aprofitat per fer activitats més lúdiques que lectives.

Aquests migdia l’Ajuntament, seguint recomanacions del Cecat, ha decidit suspendre les classes de les dues escoles de PLF. Tal i com diu el director del CEIP Ferreries de PLF, Marià Mañé,  ja s’ha informat als pares.

Precissament alguns pares s’han mostrat molestos amb la desició del consistori atenent a la millora del temps ja cap al migdia. Tot i això les autoritats recorden que l’alerta meteorològica continua activa i es preveu que la neu torni cap al vespre. Davant les possibles complicacions causades per la neu s’ha decidit tancar les escoles per demà.

També s’ha tancat aquesta tarda i fins dilluns la llar d’infants pública de PLF i les escoles de música i d’adults de la nostra localitat que no reprendran les classes fins la setmana que ve.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics