El gel causa més problemes que la neu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les complicacions més destacables són els problemes de circulació i topades ocasionades pel glaç als carrers. A Malgrat s’han registrat 3 topades fruit de les relliscades. Totes elles han estat lleus, però indiquen la vulnerabilitat de circular pels carrers afectats. El regidor de governació, Valentín Rodríguez explica que han estat accidents lleus i confirma que al matí s’ha restringit el pas en certs carrers per culpa de la neu.

Les escoles, com a PLF, estan obertes però no fan classe.

Malgrat mantindrà els sistemes de prevenció en consonància amb les previsions meteorològiques.

A Blanes, segons Protecció Civil, no hi ha incidències remarcables. Ahir els serveis municipals van estar treballant per repartir sal arreu de la localitat, cosa que ha possibilitat que no es formin plaques de gel. Les escoles i llars d’infants de Blanes han obert normalment i no s’han suspès les classes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics