URGENT

Les escoles de PLF no fan classe, però estan obertes

Compartiu aquesta història

Com ja va anunciar ahir l’Ajuntament de PLF, les dues escoles públiques de la nostra població han suspès les classes lectives per avui divendres. Tot i això, finalment, han obert portes com a servei d’urgències per als pares que no podien deixar els seus fills enlloc més. El centres educatius han funcionat doncs només per a casos excepcionals.

De fet avui només 3 alumnes han anat al Ceip Mas Prats i cap a Les Ferreries.

La directora de Mas Prats, Rebeca Gòmez, explica que el c entre està obert tot i que no es fa cap activitat.

Les instal·lacions de Les Ferreries avui estan tancades per que no hi ha anat cap alumne.

Les classes es van suspendre a tots els centres educatius de PLF davant la previsió de problemes derivats de les nevades esperades i del fort fred.

Tot i que les nevades d’aquesta nit hagin estat menys abundants del previst, les previsions de fred i per tant de problemes de glaç a la zona escolar.

Aquest matí la zona de les escoles no presentava greus problemes de neu, però sí hi havia plaques de gel que feien perillar el trànsit a peu i rodat, pel que s’ha mantingut la suspensió de les classes per evitar desplaçaments a la zona escolar.

Aquesta decisió ha provocat algunes protestes de pares que no entenen aquesta mesura adoptada per les escoles i l’Ajuntament. Els pares critiquen l’alarmisme creat arran del temporal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics