URGENT

Sospiten que el cadàver trobat en una platja de Tarragona podria ser el noi desaparegut a Malgrat

Compartiu aquesta història

La Guàrdia Civil de Tarragona ha demanat la col·laboració ciutadana per identificar un home que el dia 18 de gener va ser trobat al mar, a divuit milles de la costa de Tarragona. Per això ha difós les fotografies del rellotge, els penjolls, l’anell i els tatuatges que duia la víctima per si algú la pot reconèixer. Es tracta de dos tatuatges a les cames, un d’un toro d’Osborne i un altra del cap de felí.

La difusió de les fotografies de moment ha posat la policia sobre la pista de la possibilitat que es tracti de Ramon Cirilo Turró, el veí de Malgrat de Mar de 41 anys que està desaparegut des del 31 de desembre de l’any passat. Els familiars de Cirilo, han confirmat que portava un tatuatge d’un toro, que s’havia fet recentment, així com un altre que venia a representar el cap d’una pantera. Tot i això encara no hi ha confirmació oficial sobre la identitat del cadàver.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics