URGENT

La segona nevada no deixa problemes considerables a PLF

Compartiu aquesta història

Com ja va passar a la matinada d’ahir, la poca neu acumulada aquest matí no provoca complicacions considerables a la nostre població.

Segons ha informat la Policia Local, els carrers i les vies d’accés a la nostra localitat no han presentat problemes per circular, tot i que recomanen precaució per la possible formació de plaques de gel. Ho ha explicat la regidora de Governació de PLF, Antònia Petit.

On sí hi ha hagut certa complicació ha estat a Ciutat Jardí on les baixes temperatures han congelat la neu caiguda creant plaques de gel i provocant algunes sortides de via i topades d’alguns vehicles que havien de sortir de la zona. De fet el carrer de la Rosa està tallat al trànsit per gel. Els operaris municipals estan treballant ara per poder reobrir-lo.

Les autoritats demanen precaució a tota aquesta zona durant tota la jornada ja que les baixes temperatures poden fer mantenir el glaç a la calçada de qualsevol via.

La neu va començar a caure de nou passada la mitja nit i ha anat caient de forma intermitent fins a primera hora del matí.

Aquest segon episodi, més important que el primer, no ha deixat gruixos importants a la nostra localitat, però sí ha provocat problemes a poblacions de les comarques gironines, amb especial atenció al Baix Empordà on aquest matí encara hi havia diferents carreteres tallades.

Passades les nevades ara arriba una contundent baixada de les temperatures, que les autoritat avisen, podrien arribar a més de 10 sota 0 als pobles de l’interior de la comarca. Davant la baixa dels termòmetres, l’Ajuntament manté la fase d’alerta i activats els mecanismes de prevenció.

Davant la previsió de fred, les autoritats recomanen evitar desplaçament tant a peu com en cotxe per evitar el gel.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics