L’atur a PLF ja supera les 900 persones, una xifra màxima mai registrada

El mes de gener passat s’ha tancat a PLF amb el màxim de persones aturades registrat mai a la localitat. En total ja hi ha 909 persones en edat de treballar i sense feina. Mai abans s’havia registrat a la nostra població unes xifres tan altes d’atur.

En el primer mes de l’any s’han sumat 37 persones a les llistes de desocupats a PLF, i ja és el 6è mes consecutiu de creixement d’aturats. Des de l’agost s’han sumat prop de 200 aturats a la nostra localitat.

Comparant dades interanuals, avui hi ha un centenar d’aturats més que el gener del 2011.

La desocupació ha augmentat a tota la zona nord de la comarca. Tordera ha sumat 87 nous aturats superant ja les 1800 persones sense feina. També significatiu és l’augment de 50 persones a Malgrat que ja té més de 1900 persones en situació d’atur.

L’augment més espectacular, percentualment, és el de Sta. Susanna que en un mes ha augmentat un 11.5% el seu nombre de desocupats, amb un creixement de 30 persones i apropant-se a les 300.

Al Maresme s’ha augmentat en 1.200 persones sense feina i ja sumen 39.730.

També Blanes ha augmentat el seu nombre de desocupats i ja arriben a les 4.222 persones

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics