URGENT

PLF es prepara per la pitjor part del temporal que s’espera per aquesta nit

Compartiu aquesta història

Les previsions han anat canviant i segons l’última actualització (15.30h) les nevades es reactivaran amb més força a partir de les 8 del vespre.

La nostra localitat es prepara per rebre, no només la neu, sinó també el fred.  Des d’ahir els serveis municipals estan llençant sal en les principals vies de la nostra localitat on es solen formar plaques de gel.

La regidora de Governació de PLF, Antònia Petit, assegura que la situació està controlada i explica que el casal de l’avi del centre, juntament amb el centre social de St Genís,  actuaran com a punt de trobada per a persones amb risc en situació d’emergències. Segons el consistori estaran oberts les 24 hores mentre duri el temporal.

Petit explica que no hi ha camins ni carrers tallats al trànsit i que estan preparades les màquines llevaneus per si cal actuar aquesta nir.

La nevada d’aquest matí no ha causat greus conseqüencies a PLF. De fet només s’han registrats problemes a Ciutat Jardí. La neu primer i el fred després han provocat la formació de plaques de gel que han complicat la mobilitat en alguns carrers de la urbanització. Les zones més afectades són les més ombrívoles  i amb  pendents més pronunciats, com són els carrers Còndor i perdiu. Es dóna el cas que aquests carrers van ser dels més perjudicats de les nevades del març del 2010.

Una de les recomanacions bàsiques és que  es segueixi els mitjans locals de comuniciació, com RP, per estar assabentats en tot moment de la situació. Recordem que l’actualitat estarà en constant actualització al web, al facebook i el Twitter de l’emissora.

També cal tenir en compte el telèfon de la Policia Local de PLF, el 607 74 04 04 i el d’emergències que és el 112.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics