David Civera prepara la seva propera gira a PLF

El cantant és aquests dies a PLF assajant les actuacions en directe de la seva propera gira que comença la setmana que ve a al discoteca Joy Slava de Madrid. Civera ha editat el seu últim treball A ritmo de clasicos, amb el que repassa cançons que van ser èxit a les dècades dels 60 i 70, com Ti amo, Glòria o Lady Laura.

Civera aprofita la seva estada a PLF per provar la sonorització que presentarà als concerts de la seva gira. Ho fa al teatre de PLF, aprofitant que l’empresa que sonoritza l’espectacle és de Blanes. També alguns dels músics que acompanyen a Civera són d’aquesta població de la Selva.

Tot i la seva estada a PLF, no es preveu cap concert ni cap assaig obert al públic.

Civera, que es va donar a conèixer al programa “Lluvia de Estrellas”, i amb 18 anys va formar part del programa “Canciones de nuestra vida” on interpretava cançons com les que ara recopila en el seu últim treball discogràfic. Cançons com “Mis manos en tu cintura” de Adamo, “Rogare” de Bruno Lomas o “Cuore” de Rita Pavone.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics