URGENT

Iniciativa de Malgrat presenta una moció per que la Generalitat pagui el que deu a l’Ajuntament

Compartiu aquesta història

Fa només uns dies l’alcaldessa de Malgrat es mostrava molt crítica amb el deute que el govern català anava acumulant amb els ajuntaments catalans. Campoy va xifrar el deute amb Malgrat en 1 milió 300 mil €, una xifra, però, que no para de pujar i va en augment cada mes.

Aquest deute ofega als consistoris i, en alguns casos, posen en perill alguns serveis oferts des de l’administració local. Davant d’això, el grup municipal d’ICV-EuiA de Malgrat ha presentat una moció al ple de demà dijous per tal d’exigir a la Generalitat que pagui els diners endarrerits a l’Ajuntament.

Aquesta moció és una de les 3 que presenten els ecosocialistes al plenari de demà. Les altres dues volen debatre sobre la repercussió al ciutadà de l’apujada de l’IBI aprovada pel govern central i sobre la demanda del manteniment de la llei de barris de la que es beneficia la localitat.

El ple de demà té 10 punts a l’ordre del dia, entre els quals la modificació de la plantilla orgànica de l’Ajuntament o una modificació pressupostària mitjançant la concessió de crèdit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics