URGENT

L’IES de PLF aconsegueix un premi de programació en robòtica

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge passat es va celebrar a BCN una fase eliminatòria per a la final espanyola de la Lego Legue, una competició internacional de robòtica destinada per estudiants.

La nostra localitat hi ha estat representada amb un grup de 15 estudiants composat amb alumnes de l’IES i també del cicle superior de les escoles de PLF.

Els participants havien de superar fins a 15 proves amb els seus robots. Unes proves dirigides a millorar els aliments per ser més saludables.

Tot i que no van aconseguir passar a la final espanyola, l’equip palafollenc sí va aconseguir un premi a la millor programació del robot. Ho ha explicat Ivonne Cardenas, la professora responsable de l’equip de robòtica.

Durant l’any els estudiants treballen per millorar els seus robots per participar en aquesta competició, en la que es van estrenar l’any passat a Girona.

Aquest projectes s’acompanya amb un treball científic i un altre de tècnic que han de defensar davant d’un jurat que també avalua aquest treball i que certifica que tot el projecte l’han fet els alumnes inscrits en el taller de robòtica.

Cardenas es mostra satisfeta per l’èxit aconseguit per l’equip palafollenc a la competició celebrada diumenge al CosmoCaixa de BCN

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics